top of page
IMG_E0290svartvit.JPG

Mitt namn är Camilla Cederquist och jag är KBT terapeut. Kvalificerad behandling inom KBT terapi, sker på min mottagning i Malmö/Terapi och Friskvårdscentrum.

De områden jag valt fokusera på är följande:

Relationsproblem (Par terapi), Depression, Stresshantering, Sömnproblematik, Sorgearbete och Föräldraskap. 
 

Tidigare har jag både utbildat mig och arbetat inom kreativa yrken. Något jag har stor användning för när det gäller att utöva mitt nuvarande yrke som terapeut, man måste kunna vara flexibel och ha förmågan till att hitta kreativa lösningar på problem som uppstår längs vägen. Dessutom kan papper och penna komma väl till pass, när man behöver förtydliga och hitta strategier för att komma vidare i processen…
 

Genom mitt volontärarbete inom Röda korset och i Stiftelsen ”1000 Möjligheter”, har jag haft mycket nytta av mina kunskaper och erfarenheter som terapeut. Inom dessa organisationer har jag förmånen att få träffa och arbeta med både barn och vuxna.
 

Jag tror på människans egen förmåga till förändring, när man väl bestämt sig. Resan för att uppnå en förändring med målet att må bättre och göra bättre, följer oftast samma mönster, oavsett problematik. Det är både spännande och givande att som terapeut få vara delaktig på denna resa, vilken sker genom nya insikter, bearbetning och tydliga verktyg. Klienten lär sig hantera livet på ett annat sätt, hen går från hopplöshet till hoppfullhet, det är terapeuten som guidar. 

bottom of page